'80% groente, 20% vlees....
de ideale samenstelling van een menu...'
 

concept

boeken

restaurants

koken

pers

contact

  

foto's Pieter Ouddeken uit:
'De Nieuwe Nederlandse Keuken', Albert Kooy, verschenen bij KMuitgevers (2006, 2007, 2008)

In de pers

Een selectie van artikelen en uitzendingen in de pers.

Over Albert Kooy en de Nieuwe Nederlandse Keuken:

 

Kijk op You Tube, Food Tube en Google onder ‘’Albert Kooy’ en ‘Nieuwe Nederlandse Keuken’ voor meer.

Over TV programma Melk en Honing:

  •  Zie voor uitzendingen, recepten en  demo films hoe deze te bereiden:  www.melkenhoning.nl

Over  Canteen, de duurzame en e-nummer vrije kantine voor medewerkers en studenten Stenden hogeschool Leeuwarden:

Kijk voor meer op You Tube en Google onder ‘Albert Kooy, Stenden en Canteen’ .

Over Festival van smaak voor Stenden lector Gastronomie Peter Klosse: