concept
boeken
restaurants
koken
pers
contact
foto's Pieter Ouddeken uit:
'De Nieuwe Nederlandse Keuken', Albert Kooy, verschenen bij KMuitgevers (2006, 2007, 2008) |
In de pers
Een selectie van artikelen en uitzendingen in de pers.
Over Albert Kooy en de Nieuwe Nederlandse Keuken:
- Diner van de Toekomst, de smaken van 2030, Food Inspiration Magazinejanuari 2013
- Diner van de Toekomst. Eet meer sprinkhaan, Mac van Dinther, Volkskrant 27 december 2012
- Hollandse Heerlijkheden. Kerstdiner zonder ingewikkelde franje, NCRV-GidsDecember 2012
- Mijn eten smaakt naar de natuur, Fincieel Dagblad9 april 2011
- Albert Kooy op de zeepkist, Delicious, januari 2011
- Duurzame keuken van Albert Kooy, Fryslan Culinair Magazine, januari 2011
- Over Albert Kooy in Food Inspiration jaarboek 2011
- Horeca trends 2011: Groenten zijn het nieuwe vlees en Albert Kooy is op een missiel
- Duurzaam en puur, Leeuwarder Courant, 18 september 2010
- Zeilen Culinair, Messink magazine, najaar 2010
- Albert Kooy, Smaakmakend 3, zomer 2010
- Friese eenvoud, HP de tijd, 2 januari 2009
- AK kookt met 'vergeten' groenten, Sligro exclusief, nummer 6, 2008
- Meesterkok Albert Kooy, Barlife juni 2008
- CHN omarmt kookfilosofie de Nieuwe Nederlandse Keuken, CHN at home, oktober 2007
- CHN embrases filosophy of the new dutch kitchen, CHN at home, October 2007
- Albert Kooy, Neerlands Glorie in de praktijk, Koks Koerier, februari 2007
- Bidden voor bruune bonen, AD, 6 januari 2007
- Recenties boek ‘De Nieuwe Nederlandse Keuken’, najaar 2006
- Albert Kooy en de kern van de keuken, Brabants Dagblad, 4-5 november 2006
- Kookstijl Nederlands, Misset Restaurant, mei 2006
- Haute cuisine Hollandaise, misset horeca, 23 april 2004
- Big Diet, shoarma en schorseneren, Brabants Dagblad, 5 mei 2001
- Albert Kooy, De Duinrand Drunen, even uit de schaduw, Misset Horeca 29 januari 1999
Kijk op You Tube, Food Tube en Google onder ‘’Albert Kooy’ en ‘Nieuwe Nederlandse Keuken’ voor meer.
Over TV programma Melk en Honing:
Over Canteen, de duurzame en e-nummer vrije kantine voor medewerkers en studenten Stenden hogeschool Leeuwarden:
- Toekomstige manager krijgt biologische kroket, NRC, 5 maart 2010
- Vooruitstrevend restaurant voor Stenden, Misset Horeca, maart 2010
- Verantwoord smullen kantine Stenden, Leeuwarder Courant, 11 maart 2010
- Al het eten is biologisch, NRC Next, 15 maart 2010
- Wie wil er nu gif eten, Friesch Dagblad, 15 maart 2010
- Afkicken van chemische hap, Leeuwarder Courant,10 april 2010
- Canteen zonder e-nummers, HoReCa, nr 4 2010
- Eerlijk eten en zonder E-nummers, Facilitair en Gebouwbeheer, 30 maart 2010
- Nieuw Stenden restaurant, Horeca Noord, april 2010
- Kantine Stenden eerlijk en heerlijk eten, HanzeMag, 26 mei 2010
- Real world, interview met Albert Kooy, Hospitality Delighted oktober 2010
- Canteen goes green, Annual Eduational Report Stenden university of applied sciences, 2009 – 2010
- Meesterchef Albert Kooy renoveert mentaliteit, Stenden at home, december 2009
Kijk voor meer op You Tube en Google onder ‘Albert Kooy, Stenden en Canteen’ .
Over Festival van smaak voor Stenden lector Gastronomie Peter Klosse:
|
|